Bburago Abarth 695 Tributo Ferrari 1:24 žlutá

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-21070 Abarth 695 Tributo Ferrari nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je žlutá a je přibližně 15 cm

BB18-21070Y

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-21070 Abarth 695 Tributo Ferrari nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je žlutá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Abarth.png
Informace o předloze

Světová premiéra Abarthu 695 Tributo Ferrari se odehrála v roce 2009 na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Abarth 695 Tributo Ferrari pohání čtyřválec T-Jet, který z objemu 1,4 litru poskytuje výkon 132 kW ( 180 k ) a točivý moment 230 Nm. Poháněna jsou samozřejmě přední kola, a to přes pětistupňovou elektromechanickou převodovku C510 MTA ( Manual Transmission Automated ) s řazením pádly pod volantem. Abarth 695 Tributo Ferrari dosahuje největší rychlosti 225 km/h a z 0 na 100 km/h.

Označení modelu hovoří jasně – jedná se o poctu značce Ferrari. Spolupráce obou dvou značek vznikla již v roce 1953.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře, kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.