Bburago Alfa Romeo Giulietta 1:24 červená metalíza

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-22128 1:24 Alfa Romeo Giulietta nejen pro sběratele. Model má otevírací dveře a kapotu, v detailním provedení. Barva modelu je červená metalíza a je přibližně 17 cm velký.

BB18-22128R

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-22128 1:24 Alfa Romeo Giulietta nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je červená metalíza.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Alfa-Romeo.png
Informace o originálu

Výroba modelu Giulietta byla zahájena koncem roku 2009 a poprvé byla představena na březnovém autosalonu v Ženevě v roce 2010. Giulietta ( 2010 ) je k dispozici pouze jako pětidveřový hatchback.

V roce 2013 dostala facelift. Změny zahrnují nový informační systém Uconnect s 5 nebo 6,5 palcovou dotykovou obrazovkou Radionav, novou čelní mřížku, chromovaný rám pro mlhové světla, nový design sedadel pro lepším podporu těla.

Giulietta má pod kapotou 1.8 TBI o výkonu 177 kW na benzín, nebo 2.0 JTDM o výkonu 129 kW na naftu. S šestistupňovou manuální nebo automatická převodovkou.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.