Bburago Plus Bugatti Chiron 1:32 modrá

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42025 Bugatti Chiron nejen pro sběratele. Model je asi 13 cm velký a má modrou barvu. Model je v detailním provedení za příznivou cenu.

BB18-42025B

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42025 Bugatti Chiron nejen pro sběratele.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Bugatti.png
Informace o předloze

Bugatti Chiron je dvoudveřové sportovní auto. Chiron byl představen dne 1. března 2016 na Ženevské motorové show. Stejně jako ve Veyronu je v Chironu 8-litrový W16 motor s čtyřmi turbodmychadly o výkonu 1500 koní ( 1.103 kW ). Předpokládaná maximální rychlost je přes 465 km/h. Má konstrukci z karbonu, nezávislé odpružení a pohon všech kol.

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.