Bburago Plus Mercedes AMG GT 1:32 žlutá

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42023 Mercedes Benz AMG GT nejen pro sběratele. Model je asi 13 cm dlouhý a má žlutou barvu. Model je v detailním provedení za příznivou cenu.

BB18-42023Y

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42023 Mercedes Benz AMG GT nejen pro sběratele. Model je asi 13 cm dlouhý.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Mercedes-Benz.png
Informace o předloze

Mercedes-AMG GT ( C190 / R190 ) je dvoudveřový dvoumístný sportovní vůz vyráběný v kupé a roadsteru Mercedes-AMG. Auto bylo představeno 9. září 2014 a bylo oficiálně představeno veřejnosti v říjnu 2014 na pařížském autosalonu. AMG je to druhé sportovní auto vyvinuté výhradně vlastní firmou Mercedes-AMG. Lewis Hamilton pomáhal s vývojem. Mercedes-AMG GT byl v březnu 2015 v prodeji ve dvou variantách ( GT a GT S ).

AMG GT je poháněná dvakrát přeplňovaným vidlicovým osmiválcem o objemu 4,0 litru produkujícím buď 340 kW ( 456 koní ) anebo v provedení „S“ až 375 kW ( 503 koní ).

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.