Bburago Plus Mercedes Benz SLR Mclaren Roadster 1:32 modrá

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42014 Mercedes Benz SLR Mclaren Roadster nejen pro sběratele. Model je asi 13 cm velký a má modrou barvu. Model je v detailním provedení za příznivou cenu.

BB18-42014B

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42014 Mercedes Benz SLR Mclaren Roadster nejen pro sběratele. Model je asi 13 cm velký a má modrou barvu.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Mercedes-Benz.png
Informace o předloze

Mercedes-Benz SLR McLaren se prodalo od roku 2003 do roku 2010. Ve Frankfurtu, byla představena roadsterová verze konceptu SLR. Koncept vozu byl vybaven motorem AMG V8 o výkonu 5,0 litru, který byl schopen generovat výkon 416 kW ( 557 koní ), součástí byla pětistupňová automatická převodovka s ovládáním Touchshift.

Společnost Mercedes, která chce po svém pozitivním přijetí tento koncept přivést do výroby, spojila své síly se svým partnerem Formule 1, společností McLaren, čímž vytvořila Mercedes-Benz SLR McLaren. Výrobní verze vozu byla veřejnosti představena dne 17. listopadu 2003.

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.