Bburago Porsche Macan 1:43 černá

Kovový model auta Porsche Macan v měřítku 1:43 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, barva černá, délka přibližně 10 cm.

BB18-30299

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-30299 Porsche Macan v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je černá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Porsche.png
Informace o originálu

Porsche Macan je sportovně užitkový crossover střední velikosti německé automobilky Porsche. Vyrábí se od roku 2014. Jedná se o pětidvéřový hatchback s podvozkovou platformou MLB/MLP. Porsche Macan se dodává s benzinovými motory o objemu 3,0 a 3,6 litru a naftovými motory o objemu 3,0 litru. K dispozici je sedmistupňová automatická převodovka a výkon až 294 kW a 395 koňských sil. Automobil dále disponuje maximální rychlostí 266 km/h.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.