Bburago Mini Cooper S 1:43 červená

Kovový model auta Mini Cooper S v měřítku 1:43 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, barva červená, délka přibližně 10 cm.

BB18-30257

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-30257 Mini Cooper S v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Mini.png
Informace o originálu

Mini patří mezi „stylovky“. Nový Mini Cooper S má pod kapotou přeplňovaný zážehový čtyřválec 1,6 litru s turbodmychadlem TwinScroll, přímým vstřikováním benzínu a vysokým kompresním poměrem vyvine maximální výkon 128 kW.

Mini Cooper S se více zaoblil, světlomety zakulatily, maska nafoukla a zmohutněla, boky zpevnily a zadní sdružené svítilny zvětšily. V interieru se moc velké změny nestaly. Palubní desce vládne obrovský, centrálně umístěný rychloměr s širokým řádkovým displejem a oranžovým podsvícením, za volantem se krčí otáčkoměr s dvojicí malých displejů zobrazujících informace z palubního počítače.

Jízda v Mini Cooperu S stále připomíná jízdu v motokáře. Úpravy podvozku zahrnují větší rozchody kol či delší rozvor, ale tuhost se nezměnila, spíše Coooper S ještě malinko přitvrdil. A to ve všech ohledech. Retro hatchback postavený na 17palcových kolech pochopitelně sedí na silnici jako přikovaný.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.