Bburago Ford Kuga 1:43 bílá

Kovový model auta Ford Kuga v měřítku 1:43 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, barva bílá, délka přibližně 10 cm.

BB18-30210

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-30210 Ford Kuga v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je bílá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Ford.png
Informace o předloze

Ford Kuga je sportovně užitkové vozidlo střední velikosti americké automobilky Ford. Vyrábí se od roku 2008 a od roku 2013 ve druhé generaci. Jedná se o pětidvéřový wagon s motorem vpředu a pohonem předních nebo všech čtyř kol. Vozy druhé generace se ve Spojených státech a Kanadě prodávají také jako Ford Escape. Ford Kuga využívá podvozkovou platformu Ford C1 a dodává se s benzinovými motory o objemu 1,6 a 2,0 litru o výkonu až 147 kW a naftovými motory o objemu 2,0 litru o výkonu 100 kW. K dispozici je také šestistupňová manuální nebo automatická převodovka.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.