Bburago Volkswagen New Beetle RSI 1:24 červená

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-22125 Volkswagen New Beetle RSI nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení za příznivou cenu. Barva modelu je červená a je přibližně 18 cm velký.

BB18-22125

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-22125 Volkswagen New Beetle RSI nejen pro sběratele. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Volkswagen.png
Informace o originálu

Volkswagen New Beetle přinesl v roce 1997 zdařilou reinkarnaci klasického brouku. Volkswagen New Beetle RSi je velmi exkluzivní auto. Od standardního vozu se lišil na první pohled. Na zadní části vozu přibyl obří spoiler. Spolu s difuzorem vloženým mezi vyústění koncovek výfuku se stará o patřičný přítlak zadní části auta při vysokých rychlostech.

Takový interiér byste u běžného New Beetlu hledali marně. Sedadla jsou sytě oranžových polo-závodní, ty vás doslova přikovají k autu, rádio našlo místo netradičně na stropě. Namísto autorádia je trojice budíků, mimo jiné třeba měřiče tlaku a teploty oleje.

New Beetlu RSi má pod kapotou poslední evoluce známého úzkého šestiválec VR6 o objemu 3,2 litru o výkonu 165 kW s maximální rychlostí 225 km/h. Manuální řazení šestistupňové převodovky je přesné a rychlé.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.