Bburago Jeep Wrangler Sahara 1:18 světlá khaki

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-12014 Jeep Wrangler Sahara nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je světlá khaki a je přibližně 21 cm

BB18-12014

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-12014 Jeep Wrangler Sahara nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je světlá khaki.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Jeep.png
Informace o předloze

Wrangler je sám o sobě už dost luxusní. Interiér byl kompletně přečalouněn s využitím kombinace rudé a černé kůže, kterou najdeme nejen na sedadlech, ale také na dveřních obkladech, palubní desce či volantu Jeep Wrangler nabízí také nový program pro řídicí jednotku vznětového motoru 2,8 CRD výkon motoru 192 kW ( 261 koní ).

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře, kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.