Bburago Jaguar Mark II 1959 1:18 červená

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-12009 Jaguar Mark II z roku 1959 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je červená a je přibližně 24 cm velký.

BB18-12009

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-12009 Jaguar Mark II z roku 1959 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Jaguar.png
Informace o předloze

Jaguar Mark II byl sportovní sedan vyráběný mezi lety 1959 a 1967. Jeho předchůdcem byl model Mark I (také označovaný jako Jaguar 2,4 a 3,4). Původní Mark II byl v roce 1967 nahrazen podobným, ovšem částečně levnějším modelem Jaguar 240/ 340, který zůstal ve výrobě do roku 1969.

Mark II Nabízel lepší interiér, odlišnou masku chladiče, větší prosklené plochy a kotoučové brzdy jako standard. Měl také širší rozchod kol a hlavně větší nabídku motorů o objemu 2,4 litru, 3,4 litru a později i s obsahem 3,8 litru. Tento řadový šestiválec byl známý z řady XK. S tímto motorem mohl vůz dosáhnout senzační rychlosti 200 km/h.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře, kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.