Bburago BMW Z4 1:18 černá
Prodej skončil
Zobrazit větší

Bburago BMW Z4 1:18 černá

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-12001 BMW Z4 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je černá a je přibližně 22 cm velký.

BB18-12001

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-12001 BMW Z4 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je černá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

BMW.png
Informace o předloze

BMW Z4 je německý sportovní vůz s tradičním pohonem zadní nápravy. Je zástupcem řady sportovních roadsterů, kam rovněž patří dříve uvedené modely BMW Z1, BMW 507, BMW Z8 a BMW Z3. Přímým předchůdcem modelu Z4 je model Z3. První generace se začala sériově vyrábět v roce 2002 v továrně BMW v USA. První generace byla ve dvou variantách: roadster a kupé. Druhá generace modelu Z4 se začala sériově produkovat v roce 2009 v německém Regensburgu, už jen jako roadster se sklápěcí střechou. Na jaře 2013 představilo BMW model Z4 druhé generace s některými funkčními a designérskými úpravami.

BMW Z4 v provedení Cabrio/Roadster má řadový čtyřválec o výkonu 135 kW, maximální rychlost má 220 km/h s 6-stupňovou převodovkou.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře, kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.