Bburago Plus Bugatti EB 110 Le Mans 1994 1:18 modrá

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-11039 Plus Bugatti EB 110 "Le Mans 1994" nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je modrá a je přibližn

BB18-11039

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-11039 Plus Bugatti EB 110 "Le Mans 1994" nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je modrá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Bugatti.png
Informace o předloze

Bugatti EB110 bylo jako z jiného světa a svým vstupem na trh velmi překvapilo či spíše předčilo své konkurenty v podobě Lamborghini Diablo, Jaguar XJ220 nebo Ferrari F50. Doslova zástupy obdivovatelů zaujal nízký, mohutný ponton, čelní maska v typickém tvaru podkovy, obří čelní sklo, vyklápěcí dveře a elektronicky ovládané zadní křídlo. Třešinkou na dortu byl motor V12 přeplňovaný čtyřmi turbodmychadly pyšnící se 60 ventily. EB110ka byla vyráběna ve dvou verzích, GT a SS.

Verze GT měla dvanáctiválcový motor, který dosahoval výkonu 552 koní / 340 km/h.

Verze SS se chlubila výkonem 592 koní / 351 km/h.

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou
  • Velké množství detailů včetně makety motoru
  • Lze otevřít dveře, kryt motoru
  • Detailně zpracované detaily, jako světla a blinkry
  • Pryžové pneumatiky