LRP S10 Blast BX 2 BRUSHLESS RTR - 1/10 Buggy s 2,4GHz RC soupravou

Model terénní buggy v měřítku 1:10 s pohonem všech kol 4x4, poháněný střídavým motorem vč. RC volantové soupravy 2,4 GHz. Vodotěsné servo, vodotěsný regulátor a vodotěsná schránka přijímače.

L120303

Nové zboží

LRP Electronic

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Doporučené příslušenství

Kola

Více informací

Výrobce LRP je dostatečně znám svým bohatým sortimentem elektroniky pro "automodeláře" jako jsou regulátory, motory apod. V jeho nabídce je však široká kolekce modelů s elektrickým i spalovacím motorem v měřítkách 1:8, 1:10 a 1:18 a to jak podvozků off-road, tak i on-road a crawler.

Modely BUGGY vynikají svými výbornými jízdními vlastnostmi a to hlavně díky své stabilitě, která je dána širším rozchodem a nízko položeným těžištěm. Světlá výška podvozku i kola jsou o něco větší, než u modelů buggy, takže povrch nemusí být ideálně dokonalý.

Nové BUGGY S10 BX 2 je určena nejen pro zábavu a rekreační jízdu, ale stejně tak vyhoví, jako první model pro vstup do světa závodů. Konstrukce podvozku vychází ze standardů dnešní doby v této kategorii. Hlavním materiálem jsou plasty plněné skelnými vlákny, které jsou použity na šasi, ramena, domečky diferenciálů a další drobné díly. Kola jsou nezávisle zavěšena a odpružena olejovými tlumiči s vinutými pružinami. K výborným jízdním vlastnostem přispívají i stabilizátory na přední i zadní nápravě. Výkon je přenášen přes planetové diferenciály a ocelové poloosy na všechna čtyři kola. Pro efektivní přenos výkonu a ochranu stálého převodu je tento osazen nastavitelnou prokluzovou spojkou. Podvozek je kompletně osazen kuličkovými ložisky. Geometrie je seřiditelná ve všech bodech pro ideální nastavení jízdních vlastností na různých površích. Pohon obstarává střídavý motor K7 velikosti "540". Podvozek lze dále "vylepšovat" pomocí tuningových dílů z nabídky výrobce.

Součástí RTR setu je kompletně sestavený model, střídavý motor K7 velikosti "54O",WATERPROOF SPIN PRO obousměrný regulátor, volanová RC souprava 2,4GHz.

  • 100% sestavený podvozek
  • Výkonný střídavý motor K7 firmy LRP velikosti "540"
  • WATERPROOF SPIN PRO obousměrný regulátor s brzdou
  • WATERPROOF servo
  • WATERPROOF krabička pro přijímač
  • Volantová RC souprava 2,4Ghz
  • Stabilizátory na přední i zadní nápravě
  • Kompletně osazeno kuličkovími ložisky
  • Olejové tlumiče s vinutými pružinami

Pro zprovoznění je potřeba pohonná baterie a nabíječ baterie.

Poznámka:
Modely LRP BLAST BRUSHLESS jsou vybaveny již z výroby regulátory verze SPIN PRO (krabička regulátoru, materiál + větrák navíc), avšak vzhledem k motorům v těchto modelech jsou softwarově uvnitř osazeny verzí SPIN SUPER. Software tak nelze updatovat a neobsahuje funkci automatické brzdy v neutrálu (Automatic Brake) jako plnohodnotná verze dražšího regulátoru SPIN PRO.

Náhradní díly

Doporučené příslušenství

Kola