Arrma Typhon 6S BLX 1:8 4WD RTR modrá

RC model auta Arrma Typhon 6S BLX 1:8 s náhonem 4WD, hliníkovým šasi a výkonným střídavým motorem hravě dosáhne rychlost přes 90 km/h. Model je osazen veškerou elektronikou. Pro zprovoznění potřebujet

ARAD80BS

Nové zboží

ARRMA

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Tuningové díly

Doporučené příslušenství

Více informací

ARAD80BS_a01.jpg

RC model auta Arrma Typhon 6S BLX 1:8 s náhonem 4WD, hliníkovým šasi a výkonným střídavým motorem hravě dosáhne rychlost přes 90 km/h. Model je osazen veškerou elektronikou. Pro zprovoznění potřebujete pohonný akumulátor a adekvátní nabíječ. Karosérie modelu je v modré barvě. Kola s pneumatikami dBoots.

ARAD80BS_a02.jpg

Výkonná 4WD Buggy TYPHON 6S BLX pro divokou jízdu na off-road trati. Vysoce detailní nabarvená karoserie má zvýšenou ochranu proti poškození. O bezpečný přenos výkonu se starají ocelové hnací hřídele, trvanlivé kompozitní závěsné ramena a těhlice, tuhý hliníkový podvozek šasi o tloušťce 3 mm, 3 celokovové diferenciály a převodovka s ocelovými koly. Jezděte bez kompromisů, o brutální výkon se stará střídavý motor BLX4074 a regulátor BLX185.

ARAD80BS_tlumice.jpg
Hliníkové tlumiče

Olejové hliníkové červeně eloxované tlumiče mají ochranné kryty proti poškození při převrácení vozu. TYPHON 6S BLX má kvalitní trvanlivé tlumiče s možností nastavení předpětí pružiny.

ARAD80BS_vana_sasi.jpg
Zásobník baterie

Zabezpečený systém upevnění baterie drží baterie pomocí dvou pásků, které jsou navzájem kolmé a zajišťují bezpečné uchycení vašich baterií. Bezpečné uchycení znamená, že baterie mohou být bezpečně namontovány vedle sebe nebo jeden nad druhém. Zásobník na baterie obsahuje odkládací přihrádku pro vyrovnávání zátěže. Zásuvky na vyvážení baterie jsou drženy na místě pomocí pryžového pásku, který je udržuje dále od rotujících součástí.

ARAD80BS_karoserie.jpg
Dravý design karosérie

Nová konstrukce karosérie pro auto TYPHON 6S BLX má šest otevřených větracích otvorů podél zadní části. Ty podporují cirkulaci vzduchu uvnitř karosérie a udržuje elektroniku v chodu na bezpečné provozní teplotě.

ARAD80BS_spojler.jpg
Účinné přítlačné křídlo

Pečlivým návrhem zadního křídla se dostala autu potřebná stabilita pro rychlou jízdu s TYPON 6S BLX při rychlostech 60 km/h, bez ohledu na tvar terénu.

ARAD80BS_krabicka_rx.jpg
Schránka přijímače s těsněním

Krabička pro přijímač má dostatečné rozměry pro přijímač i kabely, vstup kabelů je utěsněn gumovým těsněním, stejně jako víko. Tím je zabezpečeno ,že do krabičky nevniknou nečistoty a voda.

ARAD80BS_gumy.jpg
Pneumatiky dBoots do terénu

Odolné pneumatiky s agresivním vzorkem dBoots jsou namontovány na tuhých černých nylonových discích, což autu zajistí rychlou trakci pro okamžitou akceleraci. 17mm šestihrannéý unášeč umožňuje použití široké škály kombinací kol a pneumatik i od jiných výrobců.

ARAD80BS_difer.jpg
3 kovové diferenciály

RC model auta TYPON 6S BLX je standardně vybaven třemi diferenciály s kovovými ozubenými koly, aby byla zajištěna spolehlivost a vysoká životnost těchto exponovaných dílů. Snadno přístupné přední a zadní diferenciály vám umožní provádět údržbu během několika minut. Znamená to, že strávíte servisem méně času, abyste mohli mít více času na ježdění.

ARAD80BS_motor.jpg
Výkonný střídavý motor

Motor Arrma BLX4074 s 2050 ot/min/V je dokonale vyladěn pro použití s regulátorem BLX185. Díky čtyřpólovému provedení má motor velký točivý moment a jemný chod i v nízkých otáčkách. Motor může být napájen až 6-ti články LiPo akumulátorů. Černě eloxovaný hliníkový obal má perfektní vzhled, 4-pólová konfigurace dodává hladký a konzistentní přenos výkonu. Zlacené konektory umožňují rychlé a snadné odstranění vodičů při čištění vašeho auta.

Motor lze osadit aktivním chladičem Castle Creations - objednací číslo CC-011-0004-00.

ARAD80BS_regul.jpg
Voděodolný regulátor Arrma BLX185

V modelu je nainstalován voděodolný střídavý regulátor BLX185, který zajišťuje zajišťuje konzistentní řízení výkonu motoru. Napájecí vodiče jsou osazeny spolehlivými konektory, které jsou zapojeny do Y-kabelu (pokud se rozhodnete používat dvojici napájecích akumulátorů, nemusíte nic upravovat). Regulátor je osazen ventilátorem, který udržuje přijatelnou teplotu regulátoru při intenzivním ježdění.

Regulátor je kompatibilní se tří, čtyř nebo šesti článkovými LiPo akumulátory. Doporučujeme používat akumulátory o kapacitě alespoň 5000 mAh / 35C.

Samozřejmostí je možnost kalibrace pro jiné typy vysílačů. Na regulátoru lze nastavit pomocí tlačítka těchto 5 základních parametrů.

  1. Typ akumulátorů: NiMH / LiPo.
    Upozornění: U novějších regulátorů nelze změnit nastavení na NiMH.
  2. Omezení akcelerace: v 9 krocích (na kluzkých površích je pro zamezení prokluzu kol lepší používat menší akceleraci)
  3. Omezení síly brzdy: 25%, 37.5% a 50%
  4. Režim: Vpřed/brzda/zpátečka nebo vpřed/brzda
  5. Smysl otáčení motoru: Normální nebo reverzní
ttx300.jpg
Tříkanálová RC souprava Tactic TTX300 s přijímačem TR326

RC model auta je řízen novou RC soupravou Tactic TTX300. Vysílač pracuje v pásmu 2.4 GHz, má 3 kanály, původní výklopná anténa byla nahrazena integrovanou anténou. Vysílač je vybaven indikací stavu baterií, reversy serv, dvojími výchylkami kanálu řízení, trimy a dále možnostmi programování vybraných parametrů:

RC přijímač Tactic TR326 má 3 kanály, integrovanou anténou a nastavitelný Fail-Safe. Snadné párování pomocí tlačítka na přijímači, indikace stavu pomocí LED diody.

Programovatelné parametry vysílače
  • Nastavitelné koncové body kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Nastavitelné reverzy kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Režim 3. kanálu - lze vybrat mezi 2-polohovým, 3-polohovým, 4-polohovým a lineárním (servo se pohybuje plynule). 3. kanál se ovládá tlačítky na boku rukojeti. U polohových režimů lze nastavit pozice výchylek. Třetí kanál můžete využít na nejrůznější doplňkové funkce, např.ovládání osvětlení, zvukových modulů a pod.
ARAD80BS_a03.jpg

Náhradní díly

Tuningové díly

Doporučené příslušenství