Arrma Typhon 3S BLX 1:8 4WD RTR černá

RC model auta Arrma Typhon 3S BLX 1:8 s náhonem 4WD, hliníkovým šasi a výkonným střídavým motorem hravě dosáhne rychlost až 80 km/h. Model je osazen veškerou elektronikou. K uvedení do provozu potřebu

ARA102696

Nové zboží

ARRMA

Prodej skončil

Více informací

Tuningové díly

Náhradní díly

Doporučené příslušenství

Více informací

ARA102696_a01.jpg

RC model auta Arrma Typhon 3S BLX 1:8 s náhonem 4WD, kompozitní šasi a výkonným střídavým motorem hravě dosáhne rychlost až 80km/h. Model je osazen veškerou elektronikou. Pro zprovoznění potřebujete pohonný akumulátor a adekvátní nabíječ. Černo-červené provedení karosérie.

ARA102696_a02.jpg

4WD Buggy TYPHON 3S BLX pro divokou jízdu na off-road trati. Vysoce detailní nabarvená karoserie má zvýšenou ochranu proti poškození. O bezpečný přenos výkonu se starají hnací hřídele, trvanlivé kompozitní závěsné ramena a těhlice, tuhý kompozitní podvozek šasi, 2 diferenciály a převodovka s ocelovými koly. Jezděte bez kompromisů, o vysoký výkon se stará střídavý motor BLX3660 a regulátor BLX100.

Vlastnosti Typhon 3S BLX
  • Pevná a odolná konstrukce, náhon 4WD
  • Rychlost až 80km/h
  • Ready-to-run - připraven k jízdě
  • Vysílač Tactic® TTX300 3-kanálový 2,4 GHz
  • Voděodolné servo ADS-7M s kovovými převody
  • Nové nápravy kol, 17 mm náboje kola, pro std. kola 1:8
  • kompozitní šasí
  • 2 diferenciály s kovovými převody
  • Voděodolná elektronika
  • Regulátor BLX100 s konektorem EC5
  • Střídavý motor BLX 3200Kv
ARA102696_b04.jpg
Dravý design karosérie

Nová konstrukce karosérie pro auto TYPHON 3S BLX má šest otevřených větracích otvorů podél zadní části. Ty podporují cirkulaci vzduchu uvnitř karosérie a udržuje elektroniku v chodu na bezpečné provozní teplotě.

ARA102696_b01.jpg
Účinné přítlačné křídlo

Pečlivým návrhem zadního křídla se poskytla autu potřebná stabilita pro rychlou jízdu s TYPON 3S BLX při rychlostech přesahujících 60 km/h a to bez ohledu na tvar terénu.

ARAD80BS_krabicka_rx.jpg
Schránka přijímače s těsněním

Krabička pro přijímač má dostatečné rozměry pro přijímač i kabely, vstup kabelů je utěsněn gumovým těsněním, stejně jako víko. Tím je zabezpečeno ,že do krabičky nevniknou nečistoty a voda.

ARA102696_b06.jpg
Pneumatiky dBoots do terénu

Odolné pneumatiky s agresivním vzorkem dBoots jsou namontovány na tuhých černých nylonových discích, což autu zajistí rychlou trakci pro okamžitou akceleraci. 17mm šestihrannéý unášeč umožňuje použití široké škály kombinací kol a pneumatik i od jiných výrobců.

ARAD80BS_difer.jpg
2 diferenciály s kovovými převody

RC model auta TYPON 3S BLX je standardně vybaven dvěma diferenciály s kovovými ozubenými koly, aby byla zajištěna spolehlivost a vysoká životnost těchto exponovaných dílů. Snadno přístupné přední a zadní diferenciály vám umožní provádět údržbu během několika minut. Znamená to, že strávíte servisem méně času, abyste mohli mít více času na ježdění.

ttx300.jpg
Tříkanálová RC souprava Tactic TTX300 s přijímačem TR326

RC model auta je řízen novou RC soupravou Tactic TTX300. Vysílač pracuje v pásmu 2.4 GHz, má 3 kanály, původní výklopná anténa byla nahrazena integrovanou anténou. Vysílač je vybaven indikací stavu baterií, reversy serv, dvojími výchylkami kanálu řízení, trimy a dále možnostmi programování vybraných parametrů:

RC přijímač Tactic TR326 má 3 kanály, integrovanou anténou a nastavitelný Fail-Safe. Snadné párování pomocí tlačítka na přijímači, indikace stavu pomocí LED diody.

Programovatelné parametry vysílače
  • Nastavitelné koncové body kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Nastavitelné reverzy kanálů řízení, plynu a 3. kanálu
  • Režim 3. kanálu - lze vybrat mezi 2-polohovým, 3-polohovým, 4-polohovým a lineárním (servo se pohybuje plynule). 3. kanál se ovládá tlačítky na boku rukojeti. U polohových režimů lze nastavit pozice výchylek. Třetí kanál můžete využít na nejrůznější doplňkové funkce, např.ovládání osvětlení, zvukových modulů a pod.
ARA102696_a03.jpg

Tuningové díly

Náhradní díly

Doporučené příslušenství