Bburago Renault Master 1:50 červená - hasiči
Prodej skončil
Zobrazit větší

Bburago Renault Master 1:50 červená - hasiči

Mezi dětmi jsou kovové modely užitkových vozů velmi populární a jistě si oblíbí i Renault Master v měřítku 1:50 od Bburaga. Model má délku 11.5 cm, karosérie je vyrobena z kovu a obsahuje spoustu deta

BB18-32008

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané.

Kovový model užitkového vozu Bburago 18-32008 Renault Master v měřítku 1:50 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je červená - hasiči.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Renault.png
Informace o předloze

Renault Master je středně velká dodávka vyráběná automobilkou Renault již od 80. let minulého století. Renault Master se vyrábí s několika typy karosérií. Od roku 2011 je na trhu již 3. generace, která je v základu je osazena vznětovým motorem o objemu 2,3 litru a užitnou nosností až 2,5 tuny.

Klíčové vlastnosti
  • Užitkové vozy jsou mezi dětmi velmi populární.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.