WRC Speed Road Bridge 1:43

Autodráha WRC Speed Road Bridge v měřítku 1:43 nabízí zábavu dětem i dospělým. Délka tratě 6m, 2 auta rally, 4 konfigurace trati. Dálkové ovladače jsou přizpůsobeny dětské ergonomii a mají funkci TURB

WRC91002

Nové zboží

WRC

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Autodráha WRC Speed Road Bridge v měřítku 1:43 nabízí zábavu dětem i dospělým. Délka tratě 6m, 2 auta rally, 4 konfigurace trati. Dálkové ovladače jsou přizpůsobeny dětské ergonomii a mají funkci TURBO pro větší rychlost a větší zábavu. Auta Citroen C3 WRC a Ford Fiesta WRC. Rozměry autodráhy 153 x 70 cm.

V balení WRC Speed Road Bridge je vše pro závodění, menší rozměry dráhy usnadňují její instalaci v dětském pokoji. Mladé jezdce přenesou do atmosféry rally závodů WRC. S vozy WRC Speed Road Bridge si vychutnejte svůj zážitek z jízdy a soutěžte s druhým závodním vozem. Překonejte most, sněhové stopy a vlnovou dráhu. Kombinujte díly dráhy a vytvořte až 4 různé závodní trasy! Auta mají osvětlení!

ovladac1.jpg
Ovladač s turbem

Kvalitní ergonomický ovladač okamžitě padne do ruky. Každý ovladač je vybaven proporcionální tlačítkem na ovládání plynu a tlačítkem TURBO, které krátkodobě zvýší rychlost příslušného autíčka. Jednoduché připojení ovladače pomocí konektoru Jack.

varianty.jpg
Varianty dráhy

Sada obsahuje návod na stavbu čtyř variant dráhy. Jednotlivé kousky jednoduše pospojujte a můžete začít ihned jezdit.

svodidla.jpg
Svodidla

Svodidla jsou vyroben z měkkého plastu, díky tomu vydrží stovky rozložení a složení autodráhy. Svodidla udrží Vaše autíčko při průjezdu zatáčkou v plné rychlosti a ještě navíc v závodním smyku.

most.jpg
Most

Konstrukce mostu je vyrobena z měkkého plastu a jednoduše se připne k dráze. Celý most včetně pilotů je snadno sestavitelný během minuty.

pocitadlo.jpg
Počítadlo kol

Mechanické počítadlo spolehlivě zaznamená každý průjezd autíčka na konci kola. Počítadlo je na deset kol. Dlouhé závody s jasným vítězem, zajistí tento jedinečný díl dráhy.

zuzeni.jpg
Zúžení trati

Zúžení trati udělá závody ještě atraktivnější díky srážkám autíček.

autodraha.jpg
Úsek s loopingem

Autodráha je vybavena díly na stavbu loopingu. Před začátkem loopingu je nutné na ovladači zmáčknout Trubo, aby autíčko bezpečně projelo hlavou dolů.

citroen.jpg
Autíčko Citroen

Kvalitně zpracovaná autíčka se stejnosměrným motor, jsou devízou celé autodráhy. Množství detailů a nabarvení karoserie je na velmi vysoké úrovni.

ford.jpg
Autíčko Ford

Kvalitně zpracovaná autíčka se stejnosměrným motor, jsou devízou celé autodráhy. Množství detailů a nabarvení karoserie je na velmi vysoké úrovni.

citroenford.jpg
Funkční světlomety

Zažijte neopakovatelnou atmosféru večerních závodů. Každé autíčko je vybaveno vysoce svítivými LED světlomety, které osvítí trať a dodají na autentičnosti.

Balení obsahuje autíčka s propracovanými detaily, ovladače s tlačítkem Turbo, díly na stavbu tratě, 2x looping, svodidla, zúžení, počítadlo, most, výkonný spínaný zdroj.

Vlastnosti
  • 1x Citroen C3 WRC se světly
  • 1x Ford Fiesta WRC se světly
  • 2x ruční ovladače Turbo
  • 2x looping
  • Most
  • Počítadlo kol
  • Funkční svodidla
  • Atraktivní zúžení
  • Navrhněte si až 4 různé trati
  • Měřítko 1:43
  • Délka trati je 6 metru
  • Rozměry 153 x 70 cm
  • Vhodné pro děti od 4 let

Doporučené příslušenství