WRC Extreme Land Rally 1:43

Autodráha WRC Extreme Land Rally v měřítku 1:43 přináší zábavu dětem i dospělým. Délka tratě 5m, 2 auta rally, 4 různé konfigurace trati. Dálkové ovladače jsou přizpůsobeny dětské ergonomii a mají fun

WRC91001

Nové zboží

WRC

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Autodráha WRC Extreme Land Rally v měřítku 1:43 nabízí zábavu dětem i dospělým. Délka tratě 5m, dvě auta rally, 4 různé konfigurace trati. Dálkové ovladače jsou přizpůsobeny dětské ergonomii a mají funkci TURBO pro větší rychlost a větší zábavu. Auta Citroen C3 WRC a Ford Fiesta WRC. Rozměry 87x118cm.

V balení WRC Extreme Land Rally je vše pro závodění, menší rozměry usnadňují instalaci autodráhy v dětském pokoji. Jsou ideální pro mladé jezdce, které přenesou do atmosféry rally závodů WRC. S vozy WRC Extreme Land Rally si vychutnejte svůj zážitek z jízdy a závoďte s druhým rally vozem. Překonejte zrádné zatáčky, spirálovou zatáčku a skoky. Kombinujte díly dráhy a vytvořte až 4 různé závodní trasy! Auta mají osvětlení!

ovladac1.jpg
Ovladač s turbem

Kvalitní ergonomický ovladač okamžitě padne do ruky. Každý ovladač je vybaven proporcionální tlačítkem na ovládání plynu a tlačítkem TURBO, které krátkodobě zvýší rychlost příslušného autíčka. Jednoduché připojení ovladače pomocí konektoru Jack.

navod.jpg
Obrázkový návod

Ke všem autodráhám WRC je dodáván obrázkový návod ve kterém naleznete varianty sestavení tratě, zapojení autodráhy, popis jednotlivých funkcí a způsob údržby. Vše je jednoduché a přehledné tak, aby autodráhu sestavilo dítě.

varianty.jpg
Varianty dráhy

Sada obsahuje návod na stavbu čtyř variant dráhy. Jednotlivé kousky jednoduše pospojujte a můžete začít ihned jezdit.

sotolina1.jpg
Šotolinový úsek

Autodráha má kromě klasické trati ve vzoru asfaltu, také šotolinový úsek.

spirala.jpg
Spirálový úsek

Sestavte piloty, položte trať a závody ve spirálovém úseku můžou začít. Jedinečný spirálový úsek, spolu s mostem a skokánkem zajistí hodiny nekončící zábavy.

skok.jpg
Skokánek

K závodům Rally neodmyslitelně patří skoky a ty nemůžou chybět ani zde. Jednoduše zacvakněte skokánek k trati a můžete závodit, kdo doskočí dál.

svodidla.jpg
Svodidla

Svodidla jsou vyroben z měkkého plastu, díky tomu vydrží stovky rozložení a složení autodráhy. Svodidla udrží Vaše autíčko při průjezdu zatáčkou v plné rychlosti a ještě navíc v závodním smyku.

citroen.jpg
Autíčko Citroen

Kvalitně zpracovaná autíčka se stejnosměrným motor, jsou devízou celé autodráhy. Množství detailů a nabarvení karoserie je na velmi vysoké úrovni.

ford.jpg
Autíčko Ford

Kvalitně zpracovaná autíčka se stejnosměrným motor, jsou devízou celé autodráhy. Množství detailů a nabarvení karoserie je na velmi vysoké úrovni.

fordcitroen.jpg
Funkční světlomety

Zažijte neopakovatelnou atmosféru večerních závodů. Každé autíčko je vybaveno vysoce svítivými LED světlomety, které osvítí trať a dodají na autentičnosti.

Balení obsahuje autíčka s propracovanými detaily, ovladače s tlačítkem Turbo, díly na stavbu tratě, spirálovou dráhu, most, svodidla, skokánek, výkonný spínaný zdroj.

obsah.jpg
Vlastnosti
  • 1x Citroen C3 WRC se světly
  • 1x Ford Fiesta WRC se světly
  • 2x ruční ovladače Turbo
  • Trať se spirálovou dráhou
  • Sekce se skoky
  • Trať s efektem písku
  • Ochranné svodidla v zatáčkách
  • Navrhněte si až 4 různé trati
  • Měřítko 1:43
  • Délka trati je 5 metrů
  • Rozměry 87x118cm
  • Vhodné pro děti od 4 let

Doporučené příslušenství