Bburago Red Bull KTM 450 SX-F 2018 1:18

Sběratelský model v měřítku 1:18 Bburago 18-51081 terénního motocyklu Red Bull KTM 450 SX-F z roku 2018 nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51081

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51081 terénního motocyklu Red Bull KTM 450 SX-F z roku 2018 je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

KTM.png
Informace o předloze

2018 KTM 450SX-F je téměř beze změny. Má řadu kosmetických rozdílů a detailních změn, ale pokud jde o tvrdé inženýrství, motorka je prakticky stejná jako model z roku 2017. Model 2018 má vylepšenou baterii, nové ventily odpružení, oranžový rám a řadu kosmetických detailů. Zůstává motor s jednou vačkovou hlavou s elektrickým startem.

KTM 450SX-F pod číslem #84 řídil Herlings, který skutečně vydržel vzestupy a pády motokrosu, Přestože v polovině sezóny utrpěl zranění klíční kosti, hvězda KTM ovládla většinu závodů během roku 2018. 24 letý mladík si zajistil první vítězství na mistrovství světa FIM MXGP v předposledním kole série s neuvěřitelnými 14 1-1, moto zakončeními v této sezóně. Jelikož oslavy čtvrtého vítězství Herlingsa na světovém titulu probíhali, KTM s potěšením uvedlo na počest nizozemského závodníka KTM 450 SX-F HERLINGS REPLICA .

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.