Yuneec Mantis Q X Pack

Yuneec Mantis Q je kompaktní, skladný dron, který pomocí sklopných ramen dokážete uskladnit i do malého batohu. Malá skladná vysílací souprava umožňuje ovládat dron jednoduše a pomocí vašeho chytrého

YUNMQBEU

Nové zboží

YUNEEC

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

YUNMQEU_2.jpg

Yuneec Mantis Q je kompaktní, skladný dron, který pomocí sklopných ramen dokážete přenést i v malém batohu. Ergonomický vysílač s držákem pro Smartphone umožňuje jednoduché a přesné ovládání dronu. Pomocí telefonu můžete sledovat živý obraz z kamery a ovládat všechny dostupné funkce.

YUNMQEU_5.jpg
camera.jpg
Špičková 4K kamera

Mantis pořizuje fotografie s rozlišením 4160 × 2340 (16: 9) nebo 4160 × 3120 (4: 3) ve formátu JPEG nebo DNG (pro pozdější úpravu) a ukládá je na přiloženou kartu MicroSD. Video lze natáčet až v rozlišení 4K. Videa ve Full HD, tedy 1920x1080 (1080P) jsou elektronicky stabilizovány ve všech třech osách. Integrovaná kamera může být během letu sklopena až o 20 ° vzhůru a 90 ° směrem dolů. Kamera obsahuje čip 1/3.06 CMOS.

YUNMQEU_7.jpg
Ovládací souprava s držákem telefonu

Mantis Q je ovládán 10 kanálovým dálkovým ovladačem. Dosah je za příznivých podmínek až 800m. Ve vysílači je integrován 1S 3,7V 3000mAh Li-Ion akumulátor. Mantis Q, přenáší obraz do Vašeho chytrého telefonu. Pomocí aplikace lze aktivovat chytré režimy či ovládat nastavení dronu. Do telefonu stačí jen stáhnout aplikaci DataPilot od Yuneec, umístit telefon do držáku a propojit ho s vysílačem.

senzory.jpg
Senzory a IPS

Mantis Q je vybaven senzory proti havárii. Ty se nacházení zespodu dronu. Proto jsou start a přistání realizovány v automatickém režimu. IPS pak nahrazuje GPS signál tam kde není, jako v halách a budovách. Mantis Q lze provozovat jak venku, tak uvnitř, přičemž uvnitř je omezena letová rychlost na 15 km/h.

YUNMQEU_10.jpg
Detekce obličeje a okamžité sdílení

Funkce okamžitého sdílení vám umožní posílat fotky a videa přímo z aplikace na sociální média, aby přátelé mohli nahlédnout do vašich dobrodružství. Jen se usmějte na dron a automatická detekce obličeje vám umožní pořídit si snímek, jakmile MantisQ uvidí Vaši tvář. Detailní kamera je schopna rozpoznat obličej až na vzdálenost 4 m.

YUNMQEU_12.jpg
Start a přistání z ruky

V nerovném terénu, je možné díky pokročilým senzorům, startovat a přistávat z ruky. Stačí jen natáhnout ruku zadat hlasový příkaz.

YUNMQEU_13.jpg
Hlasové ovládání

Nový Mantis je vybaven hlasovým ovládáním. Vyslovením jednoduchých příkazů v angličtině, lze ovládat funkce jako jsou start, přistání, pořizování fotografií, videa apod.

bateriemanq.jpg
Pohonná baterie

Mantis Q je poháněn výkonnou pohonnou baterií LiPol 3S 2800mAh. Díky tomu dosahuje letového času až 33 minut. To ovšem za bezvětří a maximální konstantní rychlostí letu 25km/h.

YUNMQEU_9.jpg
rezimylet.jpg
Letové funkce
  • Journey Mode - Dron se bude vzdalovat a přitom stoupat, čímž může pořídit exkluzivní selfie video Vás krajiny, či objektů za vámi.
  • Point of Interest - Stačí jen zadat objekt zájmu a dron bude kolem něj kroužit a nahraje 360° video.
  • Sportovní mód - zažijte dávku adrenalinu ve sportovním módu, ve kterém můžete dosáhnout rychlosti až 72 km/h
  • Visual Tracking - Tento mód v sobě obsahuje funkce Follow me a Watch me. Na obrazovce označíte sebe, nebo jiný objekt a dron Vás pak bude následovat, respektive pozorovat.
  • Return Home - Stisknutím jediného tlačítka se dron vrátí a přistane před Vámi.
Vlastnosti
  • Rozměry: 250 x 187 x 58 mm
  • Kamera v rozlišení až 4K, FullHd se stabilizací obrazu
  • Letový čas: až 33 minut za bezvětří a maximální konstantní rychlostí letu 25km/h
  • Maximální letová rychlost: Angle/Manual Mode: 21,6 km/h // Sport Mode: 72 km/h // IPS/Phone Mode: 14,4 km/h
  • Pohonná baterie: 3S 2800mAh LiPol
  • Podpora přijímání signálu: GPS, GLONASS
  • Hmotnost 480 g

Náhradní díly