Vector WING - samokřídlo - set

Malý letoun z pěnového Solidporu s rozpětím 465mm a hmotností 21g. V sadě s Graupner Vector Unit, která inovativní 3v1 řešení obsahující přijímač / servo / řídicí jednotka pro tento lehký model letadl

13304.SET

Nové zboží

Graupner/SJ

Prodej skončil

Více informací

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Více informací

Zábava především
Vektorové Wing je perfektním společníkem připraveným okamžitě vzlétnout. Tento malý letoun z pěnového Solidporu perfektně padne do kufru každého auta. Doposud je Vector Wind znám jen jako dětská hračka, která je vypouštěna gumovým prakem. Díky optimalizaci tvaru je nyní model přizpůsobený pro pohonnou jednotku Vector Unit. Letoun Vektor Wing je ideální pro začátečníky, kteří mají alespoň nepatrné znalosti s létáním a stavěním modelů.

Inovativní řešení pohonu
Dvoukanálová jednotka je ideální pro lehké pěnové modely nebo malé modely z balsy. Vektor Unit jednotka je navíc dokonalým pohonem pro neobvyklé výtvory (do 50ti gramů).

Vektor jednotka se skládá z Vector Core což je přijímač/servo/regulátor, CW motor (č 34001.3), 1S/160mAh Li-Ion baterie (č 78101.1) a sada 46mm (1,8 palce ) vrtulý (CW a CCW) (č. 34001.30), které umožňují montáž jako tažný nebo jako tlakový motor. Přiložena je také nabíječka USB (č. S2025).

Všechny jednotlivé komponenty Vektor Unit jednotky mohou být vyměněny. Samotná jednotka se skládá rychle a jednoduše. Celkem je k dispozici 6 vektorových motorů a 2 vrtule.

Malá, ale výkonná Vektor Unit jednotka je vhodná pro všechny ostatní vysílače HoTT včetně inovačního dálkového ovládání mz-4. Jednotka 3v1 má kanálový skener mapující až 12 kanálů a přenáší data telemetrie přijímače teploty, napětí baterie a sílu signálu do vysílače.

S trochou praxe můžete se samokřídlem Vector Wing provádět akrobatické kousky. Plynový spínač ve spodní části vysílače mz-4 poskytuje širší rozsah ovládání, ale také dostačující výkon.

Nejlepší důkaz
Vektor Wing je jedním z nejlepších důkazů, že jednotka Vector je vhodná pro modely, které obvykle nejsou dálkově ovládané. dejte volnost vaší fantazii a vyzkoušejte si to sami. Vezměte nebo vytvořte jiné házecí letadlo: fixujte vektorovou jednotku před těžištěm, trochu vytrimujte ovládání a letadlo je připraveno k letu.
Věnujte pozornost tipům v příručce pro jednotku Vector Unit.

Nechte svou fantazii tvořit za vás a vytvořte jedinečná letadla. V manuálu najdete rozsáhlé tipy a triky pro správnou instalaci a létání s malou, ale výkonnou jednotkou Vector.

Funkce

  • Model letadla vyrobený ze speciálního pěnového materiálu Solidpor
  • Pod dohledem je vhodné i pro děti

Set obsahuje

  • Letoun Vector Wing z pěnového SOLIDPORu
  • Vector Core GRS 331 (č. 34001) (3v1 - přijímač, servo, regulátor)
  • Vector Motor CW (č. 34001.3)
  • Vector vrtule 46mm (č. 34001.30)
  • Power Pack 160 mAh baterie (č. 78101.1)
  • Slim 150 nabíječka (č. S2025)
  • Vysílač Graupner MZ-4
  • manuál

Nutné příslušenství ke zprovoznění