Red Dragonfly 900mm ARF

Model pro začátečníky o rozpětí 900mm. Model obsahuje 4 x 9g serva, motor 2805-KV2840 a 12A regulátor otáček.

4ST19038-A

Nové zboží

FMS

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

Red Dragonfly je tou nejlepší volbou pro začínající piloty! Model s dostatečným výkonem, výbornou stabilitou a hlavně vynikajícími letovými vlastnostmi je přímo ideální pro všechny, kdo se chce naučit létat s rc modely.

Náš nový model s nezaměnitelným designem je navržen tak, aby jeho stavba a následný provoz byl co nejvíce jednoduchý. O dostatečný výkon modelu se stará střídavý motor 2805-KV2840, který spolu se střídavým regulátorem dává modelu dostatečný výkon na to, aby model hravě odstartoval ze země a měl i dostatek síly na zalétání základní akrobacie. Přemety, výkruty i  let na zádech není pro tento model žádný problém. Ale přesto model vyniká hlavně svojí stabilitou.

Model je vyroben z vysoce odolné hmoty, která si nechá líbit hodně hrubé zacházení. Ale nic se nesmí přehánět a tak i u našeho modelu může dojít k poškození některé jeho části. Model je velice snadno opravitelný 5-minutovým epoxidem.

Model se dodává téměř celý postavený, ke zprovoznění stačí jen pár minut. Pro pohon modelu budete potřebovat LiPo akumulátor 7,4V s kapacitou 1300 mAh a min. 4-kanálový vysílač s přijímačem.  

Obsah stavebnice: téměř postavený model Red Dragonfly, střídavý motor 2805-KV2840, střídavý regulátor 12A, 4x servo 9g.

Rozpětí [mm]900
Délka [mm]810
Hmotnost [g]520
Stavební náročnostS0
Náročnost pilotážeP0

Doporučené příslušenství

Náhradní díly