E-flite Carbon Cub 2.0m PNP

Obří RC model letadla na elektriku, Carbon-Z Cub od E-flite má rozpětí 2,1m. Lehká a mimořádně odolná konstrukce u EPO a jednoduché použití díky kompletní vybavenosti modelu z něj činí dostupný a výbo

EFL12475

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Doporučené příslušenství

Více informací

Obří RC model letadla na elektriku, Carbon-Z Cub od E-flite má rozpětí 2,1m. Lehká a mimořádně odolná konstrukce u EPO a jednoduché použití díky kompletní vybavenosti modelu z něj činí dostupný a výborně létající obří model pro každého. Nainstalovaný motor, regulátor a serva.

EFL12450_a01.jpg

Model navazuje na původní Cub Carbon-Z a jde dál, Carbon-Z Cub SS 2.1m je vybaven dlouhým seznamem nových funkcí pro zlepšení výkonu, letových schopností a uživatelského pohodlí, takže si můžete plně vychutnat nový zážitek z letu s obřím modelem. Více než dvou metrový model je vyroben technologií Carbon-Z, což je tuhá pěnová hmota v kombinaci s uhlíkovými výztuhami. Výsledkem je velmi pevná a lehká konstrukce. Carbon-Z Cub SS 2.1m je nesmírně všestranný, je možné jej využívat jako pohodový rekreační model, nebo využít jeho akrobatické schopnosti. Díky velkým balónovým kolům Tundra s ním můžete přistávat i na hůře udržovaných plochách.

EFL12450_a02.jpg

Model pohání výkonný střídavý motor BL50 525 ot/min/V (EFLM7450) s regulátorem 60 A Pro Switch-Mode BEC (EFLA1060B). Model je osazen digitálními 26 g servy s kovovými převody a 13 g servy klapek.

Vlastnosti Carbon-Z Cub SS
  • Inovovaná verze originálního Carbon-Z Cub
  • Obří rozměr 2,1 m s lehkou a tuhou vyztuženou konstrukci s dutým jádrem
  • Instalace Vortex generátorů pro výrazně lepší výkony a snížení minimální rychlosti
  • Rychlá montáž křídla pomocí čepů se závlačkami, dekorativní kryty šroubů s anténami
  • Upravená konstrukce klapek pro pohyb oběma směry pro mix s křidélky
  • Odpružený podvozek s tlumičem nárazu se zesílenými úchyty
  • Ještě větší kola Tundra s měkčími pneumatikami pro měkké přistání
  • Plně tvarovaná kapotáž podvozku pro maketový vzhled
  • Bezpečnější zadní montáž a příčné vzpěry pro volitelné plováky (prodávají se samostatně)
  • Rychloupínací odnímací schránka na baterie pro 4–6S 3200–7000mAh
  • Inovovaný motor s druhým ložiskem pro spolehlivější výkon
  • 15x7 vrtule z pevnějšího materiálu, který lépe zajistí tvarovou stálost
  • Konektor IC5 (kompatibilní s konektory EC5) na regulátoru 60A
  • Zářivé, zbarvení modelu Carbon Cub SS a pestré barevné schéma
  • Šest nainstalovaných digitálních serv s kovovými převody a kuličkovými ložisky
  • Pro snadný přístup k baterii je k dispozici rozměrný kryt na trupu
  • Extrémní letová obálka a široké možnosti létání akrobacie
  • Nainstalovaný mechanismus na aerovlek (nutno doplnit jedno servo)
EFL12450_b01.jpg
Více schopností

Carbon-Z Cub SS má nový tvar křídla s účinnými turbulátory které umožní létat ještě pomaleji, přistávat nižší rychlostí a startovat na kratší dráze. Klapky mají možnost pohybu na obě strany.

EFL12450_b02.jpg
Více pohodlí

I velký model se dá pohodlně převážet a vejde se do běžného vozu. Dvoudílné křídlo a odnímací výškovka usnandní přepravu, montáž bez nářadí zase nároky na vybavení na letišti.

EFL12450_b03.jpg
Více možností odpružení

Na čepech uložená ramena podvozku mají maketovou kapotáž a funkční odpružení pomocí pružin. To spolu s velkými koly Tundra které mají měkčí pneumatiky, výrazně usnadní přistání.

EFL12450_b04.jpg
Více funkcí podvozku

Model lze volitelně osadit plováky a užít si létání na vodě. Dokoupíte sadu plováků EFLA5600 a plovákový podvozek EFL12419, který je upevněn bezpečnějším zadním držákem a příčnými výztuhami.

EFL12450_b05.jpg
Více praktický

Snadný přístup k baterii je díky rozměrnému krytu na trupu, který se uvolní pouhým tlačítkem. Baterie se ukládá na montážní schránku ke které se baterie upoutá pásky suchého zipu a celá schránka se vloží do vnitřního prostoru trupu. Schránka je vhodná pro LiPol baterie 4S až 6S 3200–7000mAh.

EFL12450_b06.jpg
Více spolehlivosti

Inovacemi prošel i motor, který má pro vyšší spolehlivost a životnost další kuličkové ložisko, regulátor dostal navíc konektor IC5 pro napájení bateriemi Spektrum Smart a vrtule je z materiálu, který má výrazně vyšší pevnost a tuhost.

EFL12450_b07.jpg
Lehký drak modelu

Velmi pevná a lehká konstrukce Carbon-Z Cub SS je tvořena z výlisků velmi lehké a tuhé pěnové hmoty EPO, která je ještě odlehčena a má proto konstrukční dutiny. Navíc obsahuje uhlíkové výztuhy, které zajistí maximální tuhost.

EFL12450_b08.jpg
Všestranný a výkonný

Od stabilního a pomalého letu až po leteckou akrobacii bez omezení, to vše umožní Carbon-Z Cub SS, který má extrémně širokou letovou obálku, která je ideální pro méně zkušené i ostřílené piloty.

EFL12450_b09.jpg
Velký i skladný

Ještě jste neměli v rukou velký model? Je nejvyšší čas to vyzkoušet. Obří modely se lépe řídí, létá se na větším prostoru a vypadají na obloze jako velká letadla. Vyzkoušejte a uvidíte sami, že je to větší zážitek.

EFL12450_a03.jpg

Náhradní díly

Doporučené příslušenství