Hangar 9 Piper J-3 Cub 40 2.0m ARF

RC model letadla J-3 Cub ARF je stavebnicí známého amerického letounu o rozpětí více než 2m. Konstrukční celodřevěný model od Hangar9 zaručuje vysokou životnost i vynikající letové vlastnosti. Potažen

HAN4000

Nové zboží

Hangar 9

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

HAN4000_a1.jpg

RC model letadla J-3 Cub ARF je stavebnicí známého amerického letounu o rozpětí více než 2m. Konstrukční celodřevěný model od Hangar9 zaručuje vysokou životnost i vynikající letové vlastnosti. Potažené díly s hotovým zbarvením, maketové prvky včetně vzpěrového systému a podvozku. Dělené křídlo.

HAN4000_a2.jpg
HAN4000_b_maketovy.jpg
Věrný maketový vzhled

ARF polomaketa sportovního modelu J-3 Cub na motor .46. je vstupem do světa obřích modelů. Má lehkou a současně robusní celodřevěnou konstrukci, která zajišťuje modelu dlouhou životnost modelu i vynikající letové vlastnosti. Nízké plošné zatížení je zárukou vynikajících letových vlastností a je tím předurčen i pro méně zkušené piloty. Je potažen kvalitní fólií UltraCote, která svým zbarvením věrně napodobuje vzor originálu.

HAN4000_b_vzpery.jpg
Vzpěrový systém podle předlohy

Model je pro transport snadno demontovatelný a lze jej i velmi rychle připravit k letu. Dvojice hliníkových vzpěr je lehce odnímatelná a zajišťuje křídlo ve správné poloze. Model je skvělou volbou pro všechny ty kteří si chtějí pohodově zalétat.

HAN4000_b_delene_kr.jpg
Dělené křídlo

Křídlo je pro transport dělené a model se dá proto v rozebraném stavu převážet v odpovídajícím prostoru auta. Křídlo se nasune na spojku a v kořenovém žebru na ustavující kolík. Poté se namontují vzpěry. které jsou funkční.

HAN4000_b_mot_kryt.jpg
Kryt s maketou motoru

Nedílnou součástí letounu Piper J-3 Cub je motor, jehož hlavy vystupují z kapotáže v přední části trupu. Právě takovou maketou je vybaven laminátový kryt motoru u modelu.

HAN4000_b_podv.jpg
Odpružený podvozek

Charakteristickou konstrukcí letounu je jeho podvozek, který je podle velkého vzoru co nejvěrněji zpracován.

Vlastnosti
  • Celodřevěná konstrukce
  • Dělené křídlo s uhlíkovou spojkou
  • Laminátový motorový kryt s maketou motoru
  • Autentické barevné zbarvení J-3 Cub
  • Jednoduchá montáž a demontáž
  • Maketový podvozek z ocelového drátu se zbarveným krytem
  • Nabarvené vzpěry křídla
  • Potaženo kvalitní nažehlovací fólií UltraCote
HAN4000_a3.jpg

Doporučené příslušenství