E-flite MiG-15 0.4m SAFE Select BNF Basic

E-flite MiG 15 se vrací! Při rozpětí 412 mm a hmotnosti 78 g jde o plně funkční RC model poháněný dmychadlem. Novinkou je rovněž použití funkce SAFE Select a výkonnějšího střídavého motoru.

EFLU6050

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

EFLU6050_a01.jpg

Legendární MiG 15 byl vůbec první proudový stíhací letoun, který plně obstál v bojovém nasazení. Díky šípovitému tvaru křídla a proudovému motoru s radiálním kompresorem Kimov dosahoval MiG-15 rychlosti až 1040 km/h. Celkem bylo vyrobeno na dnešní poměry neuvěřitelných 18 000 kusů, z nichž část se od roku 1954 vyráběla i v podniku Aero Vodochody. Tím se stal MiG 15 nejrozšířenější stíhací letoun na světě.

Společnost Horizon Hobby pro Vás připravila vylepšenou verzi původního MiGu-15. Při rozpětí 412 mm a hmotnosti 78 g jde o plně funkční elektro RC model letadla s dmychadlem. Oproti původní verzi má tato verze výkonnější střídavý motor, funkci SAFE Select a autentické zbarvení. Model má řízenou příďovou nohu, můžete přistávat jak na pevných plochách, tak po demontáži podvozku do trávy.

EFLU6050_a02.jpg
hh_safe_as3x.jpg
Technologie SAFE

Výhodou je využití technologie 3-osé stabilizace AS3X a možnost aktivace inteligentní technologie SAFE™ (Sensor Assisted Flight Envelope), která maximálně zvyšuje bezpečnost letu a zajišťuje klidný let. Pokud jste ne příliš zkušený pilot nebo chcete mít větší míru bezpečnosti a zároveň seznámení se s letadlem, můžete zapnout volitelnou SAFE technologii, která je zabudována do přijímače. Nevyžaduje se žádná programování. Jednoduše stačí změnit nastavení během párování modelu, podle pokynů v návodu. Funkce SAFE zajistí omezení letové obálky a zabezpečí krajní letové limity.

Při volbě SAFE se aktivuje:
  • Limit náklonu, stoupání a klesání neumožní nadměrné stoupání a přetažení například při startu nebo větší náklon v zatáčce
  • Automatické vyrovnávání okamžitě vrátí model do vodorovného letu po uvolnění pák řízení do neutrálu
  • Možnost využít při ztrátě orientace tlačítko záchrany, které uvede model do horizontálního letu
EFLU6050_b01.jpg
Autentický vzhled

Model má přesné tvary podle předlohy, rytí panelů, kabinu s kokpitem, hotové zbarvení a odnímací podvozek s kryty podvozkových šachet. Ten lze snadno z modely sundat, startovat z ruky a přistávat do trávy.

EFLU6050_b02.jpg
Nové dmychadlo

Velmi nesnadný je úkol vyrobit dostatečně výkonné mikro dmychadlo, ale vývojářům Horizon Hobby se to podařilo a typ 28 mm Delta-V® 180m EDF spolehlivě pohání mikro MiG-15. Na větším tahu pohonné jednotky má zásluhu nový střídavý motor BL180 DF 13500Kv.

EFLU6050_b03.jpg
Funkční dělená směrovka

Zajímavostí je plně funkční dělená směrovka - pohybu je se horní i spodní část. Díky tomu zvládá model MiG-15 i pokročilejší akrobacii.

EFLU6050_b04.jpg
Úplně hotový model připravený k použití

RC model letadla UMX MiG-15 z výroby 100% hotov a je připraven k letu ihned po vybalení! Je vybaven špičkovou technologií Spektrum® 2,4 GHz, stačí spárovat Váš vysílač s přijímačem v modelu, kompatibilním s vysílači DSMX® / DSM2®, takže můžete létat ihned po nabití vaší baterie.

Vlastnosti RC modelu letadla E-flite MiG-15
  • Nové výkonné dmychadlo E-flite 28mm Delta-V®
  • Nový vysokootáčkový střídavý motor dmychadla BL180M DF 13500Kv
  • AS3X systém pro dokonalé ovládání a přesné řízení
  • Technologie SAFE pro ochranu letové obálky
  • Čtyřkanálové řízení včetně směrovky a příďového kola
  • Plně funkční sací a výfukové potrubí pro maximální tah
  • Dokonalý vzhled, autentické detaily a zbarvení
  • Odnímatelný podvozek s kryty podvozkových šachet
  • Potřebujete letecký 4+ kanálový vysílač Spektrum DSM2™/DSMX
EFLU6050_a03.jpg

Doporučené příslušenství

Náhradní díly