E-flite Aero Commander 0.7m AS3X BNF Basic

Populární americké letadlo Aero Commander v provedení jako RC model od E-flite. Elegantní dvoumotorový model je kompletně sestaven, pohání jej dvojice střídavých motorů, elektronika s integrovaným sys

EFLU5850

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

EFLU5850_a1.jpg

Populární americké letadlo Aero Commander v provedení jako RC model od E-flite. Elegantní dvoumotorový model, přestože budí dojem velkého modelu, je kompletně sestaven a pohání jej dvojice střídavých motorů. Elektronika má integrován systém stabilizace AS3X, lineární serva, odnímací podvozek, věrné zpracování. Lehká konstrukce z EPS má křídlo vyztuženo uhlíkem.

EFLU5850_a2.jpg

Velká pozornost byla věnována věrnému zpracování, vzor je v Americe i ve světě velmi početně rozšířen a populární. Prototyp malého obchodního a dopravního letadla byl koncipován těsně po 2. světové válce a vyráběl se od 50. let minulého století v řadě různých verzí a modifikací. Dokonce se stal i prezidentským letadlem Dwight D. Eisenhowera v letech 1956 až 1960.

EFLU5850_b_mot.jpg
Dvojice střídavých motorů

Model UMX Aero Commander se může pochlubit dvojicí výkonných střídavých motorů E-flite 180BL 3000Kv, se kterými má model vysoký přebytek výkonu a umí řadu akrobatických obratů. Přemety, výkruty, let na zádech není problém pro Aero Commander.

EFLU5850_b_as3x_new.jpg
Stabilizace AS3X

Pokročilá technologie elektronické stabilizace AS3X eliminuje vliv turbulence a automaticky srovnává model do původní polohy. Díky AS3X stabilizaci můžete s modelem létat i za menšího větru. Stabilizace AS3X automaticky provádí neustálé drobné korekce směru letu a tím snižuje pracovní zatížení pilota, který se může věnovat pouze samotné pilotáži.

EFLU5850_b_podv.jpg
Odnímací podvozek

Díky podvozku s řiditelnou příďovou nohou můžete řídit pojíždění a vzlet na dráze, můžete podvozek demontovat a start provádět z ruky a přistávat do trávy.

EFLU5850_b_bat.jpg
Dlouhý let

V balení setu není obsažena baterie, lze zvolit například LiPol akumulátor 2S 450mAh, se kterým můžete dosáhnout letových časů až 10 minut. K dispozici je dostatek prostoru pro baterii LiPol 2S 800mAh, se kterou lze létat 15 až 20 minut.

EFLU5850_b_bnf.jpg
Provedení Bind-N-Fly Basic

UMX Aero Commander je z výroby sestaven a připraven ke spárování s leteckým vysílačem Spektrum DSM2/DSMX, takže můžete létat velmi brzy po vybalení. (Vysílač, letová baterie a nabíječ jsou prodávány samostatně).

Vlastnosti UMX Aero Commander
  • V balení je hotový sestavený model
  • 2x střídavé motory 180BL 3000Kv
  • 2x 3- listé vrtule 120x70mm
  • Přijímač s integrovaným AS3X, regulátorem a servy
  • 2x lineární servo křidélek
  • 3-kolý odnímací podvozek
  • Doporučená baterie LiPol 450-800mAh 2S 7.4V 30C
EFLU5850_a3.jpg

Doporučené příslušenství

Náhradní díly