E-flite F-27 Evolution 0.4m SAFE Select BNF Basic

RC model letadla Micro F-27 FPV BNF Basic. Hotový model samokřídla s tlačnou vrtulí a výkonným střídavým motorem a regulátorem, který je pro vyšší rychlost kompatibilní s 3 článkovou LiPol baterií. Na

EFLU4250

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

RC model na dálkové ovládání Micro F-27 FPV BNF Basic. Hotový model samokřídla s tlačnou vrtulí a výkonným střídavým motorem a regulátorem, který je pro vyšší rychlost kompatibilní s 3 článkovou LiPol baterií. Pro snadné řízení je nainstalována i řídící jednotka se stabilizací AS3X a ochranou letové obálky, systémem SAFE.

EFLU4250_a_01.jpg

Model E-flite UMX F-27 Evolution vám umožní s doporučenou LiPol baterií 3S 300mAh zažít opojný pocit rychlosti, zároveň po snížení otáček motoru se z něj stane běžný sportovní model a při kluzu na přistání dosedne téměř krokem. Díky vysokému rozsahu rychlostí je možné létat rychlou akrobacii s výkruty, přemety, let na zádech či spirálu. Vždy je ale dobře ovladatelný a stabilní. Díky konstrukci z hmoty EPO je lehký a velmi odolný, navíc má gumovou špici jako ochranu pření části trupu. Dodává se 100% sestaven a připraven k letu. Je také vybaven volitelnou technologií SAFE® Select, která při aktivaci nabízí automatickou samonivelaci spolu s omezeními úhlu náklonu a úhlu náběhu, které umožňují úspěšný let a přistání i méně pokročilým pilotům.

EFLU4250_a_02.jpg
Klíčové vlastnosti
  • První mikro pohon kompatibilní s 3S LiPol
  • Široký rozsah rychlosti letu pro pomalé i rychlé létání
  • Pevnější a přitom lehčí konstrukce EPO, má gumovou špici
  • Úplně sestaven a připraven k letu přímo z krabice
  • Spektrum™ přijímač s nejvýkonnější technologií DSMX® 2,4 GHz
  • Volitelně používejte SAFE® Select technologii pro bezpečné létání
  • Přidaná stabilita a přesnost díky exkluzivní technologii AS3X®
  • Pohodlný magneticky zajištěný kryt kabiny
  • Výkonný 3000kv střídavý motor
  • Živé barvy a kontrastního zbarvení vrchní a spodní části křídla
hh_safe_as3x.jpg
Stabilizace AS3X™

Přijímač Spektrum AR636A je vybaven technologií AS3X, která pomáhá stabilizovat model za letu. Přijímač obsahuje tříosé MEMS gyro a akcelerometr a díky elektronické stabilizaci se zjednodušuje řízení modelu např. ve větrném počasí. Model reaguje podobně, jako mnohem větší model a jeho let je klidný, aniž by přitom byla zachována jeho plná řiditelnost. AS3X přináší více jistoty v řízení.

Technologie SAFE Select™ pro začátečníky

Díky použité technologii SAFE Select může model řídit i méně zkušený pilot. Systém SAFE zabrání překročení náklonu v zatáčce a rovněž omezuje stoupání a klesání. Pouhým puštěním řídících pák ovladače se model vrátí do vodorovného letu. Tyto funkce ocení především začínající piloti, kteří ještě nemají plnou jistotu při řízení modelů.

Jak už samotný název SAFE Select napovídá, jedná se o volitelnou funkci - je na Vás, zda chcete technologii SAFE používat či zakázat. Způsobem párování se nastavuje, zda má být funkce SAFE zapnuta či vypnuta. Dále je možné funkci SAFE vypnout či zapnout i zal letu pomocí volného kanálu vysílače.

Výhody funkce SAFE Select™:
  • Omezuje maximální náklony modelu a tím zabraňuje k přechodu modelu do vývrtky.
  • Automaticky uvede model do horizontálního letu při puštění řídících pák vysílače
  • Pomocí volného kanálu lze systém SAFE vypnout či zapnout během letu.
EFLU4250_b_01.jpg
Výkonný pohon

Bez nadsázky patří UMX ™ F-27 Evolution k nejrychlejším mikro modelům, a to díky střídavému pohonu na 3 články LiPol. Výkonný 3000 kW střídavý motor má neuvěřitelný výkon a model neztrácí rychlost ani při stoupání.

EFLU4250_b_02.jpg
Lehká a tuhá konstrukce EPO

Aerodynamicky efektivní konstrukce z lehké hmoty EPO (Elapor) má vysokou tuhost konstrukce a nízké plošné zatížení křídla. Má výrazné zbarvení pro dobrou viditelnost na obloze.

EFLU4250_b_03.jpg
Lehká a tuhá konstrukce EPO

UMX F-27 Evolution je sestaven a připraven k letu ihned po vybalení. Je vybaven technologií Spektrum™ 2.4GHz, která se spáruje s vysílačem Spektrum DSMX® / DSM2®, takže můžete jít létat již během několika minut po otevření krabice a nabití vaší baterie.

EFLU4250_b_04.jpg
Výměna baterie

Pod kabinou, která je držena na trupu magnety, se nachází letová LiPol baterie. Tu lze rychle nahradit novou a létat a létat..

EFLU4250_b_05.jpg
Start z ruky

Model se startuje z ruky a přistává na trávu. Start je snadný díky vybrání pod křídlem, za které se rukou uchopí a hodí. Po odstartování se přidá plyn aby nedošlo k poškození ruky točící se vrtulí.

EFLU4250_a_03.jpg

Doporučené příslušenství