Ultimate 2 1.0m SAFE BNF Basic

RC model letadla na dálkové ovládání E-Flite Ultimate2 BNF Basic. Střídavý elektromotor BL10, střídavý 40 A regulátor, přijímač Spektrum AR636A s integrovaným stabilizačním systémem AS3X, 13&nbsp

EFL10850

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

RC model dvouplošníku E-Flite Ultimate s nezaměnitelnými liniemi vytvořily novou generaci akrobatického létání. Vzhled navrhl světový designér Mike McConville. Spojení špičkové konstrukce, výkonného elektro pohonu, materiálu Z-Foam™ poskytují skvělý zážitek pro náročnější piloty.

Akrobatický model E-Flite Ultimate2 je ideální volbou pro modeláře, kteří hledají skutečný akrobatický zážitek. Skvělý design Mika McConvilla ve spolupráci s konstruktérem Mircem Pecorarim, výborný poměr výkonu a hmotnosti, vysoce kvalitní komponenty zaručují přesnost při létání agresivní 3D akrobacie.

Čtveřice křidélek a směrovka s obrovskou plochou poskytují extrémně rychlou obratnost ve vzduchu, ale zároveň vynikající stabilitu.

Přijímač Spektrum AR636A s integrovanou pokročilou tříosou stabilizací AS3X® zajišťuje hladký let a větší bezpečí při létání. Stabilizace je speciálně vyladěná pro letadlo Ultimate2, funguje v závislosti na letových podmínkách - eliminuje účinky větru a turbulence spojením tříosého snímání se speciálně vyladěným softwarem letového řízení. Technologie SAFE® umožňuje zkoušet nové manévry bez obav, že přijdete o Vaše letadlo. Stačí stisknout nouzové tlačítko a Ultimate2 se okamžitě vrátí do vodorovného letu.

Baterie se pohodlně vloží do prostoru na vrchní části trupu, díky tomu lze baterii rychle vyměnit a pokračovat v akrobacii.

Přestože jde o model dvouplošníku, dá se bez problémů převážet sestavený. Nicméně pokud je potřeba model rozebrat, stačí na to dva šrouby a pár drátěných pojistek.

Ultimate je vyroben z lehkého a odolného Z-Foam™ materiálu a má nabarvený pevný hliníkový podvozek.

Vlastnosti
  • Akrobatický model RC letadla pro náročné piloty
  • AS3X technologie s režimem SAFE
  • Vyladěná konstrukce Mikem McConvillem
  • Atraktivní design od Mirca Pecorari z Aircraft Studio Design
  • Generátory bočního vztlaku pro zlepšení leteckého 3D výkonu
  • Nainstalovaný 6-kanálový přijímač Spektrum AR636A DSMX
  • Výkonný střídavý elektromotor E-Flite BL10, 40 A střídavý regulátor
  • Napájení běžným LiPo akumulátorem 11.1 V 2200 mAh - nutno dokoupit
  • Rychlá digitální 13 g mikro serva
  • Vyrobeno z lehkého a odolného Z-Foam™ materiálu

Doporučené příslušenství