LEGO Architecture - Dubaj

Stavebnice LEGO Architecture 21052 – Dubaj je pro obdivovatelé tohoto futuristického města. Stavebnice obsahuje model mrakodrapu Burdž Chalífa, který je od svého postavení v roce 2010 nejvyšší budovou

LEGO21052

Nové zboží

LEGO

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Dubaj se může pochlubit nejpozoruhodnějšími budovami na světě. Obyvatelé, turisté a všichni obdivovatelé tohoto futuristického města si nyní mohou postavit jeho kultovní památky s tímto modelem 21052 Dubaj ze série panoramatických stavebnic řady LEGO® Architecture. Úchvatné budovy! Tato stavebnice pro dospělé obsahuje model mrakodrapu Burdž Chalífa, který je od svého postavení v roce 2010 nejvyšší budovou na světě, dále 7hvězdičkového hotelu Burdž al-Arab, hotelu Jumeirah Emirates Towers Hotel, ale také Dubajské fontány a mimořádné rozhledny Dubajský rám. Se srozumitelným návodem zvládnou propracované miniatury postavit i nováčci ve světě LEGO hraček. Pokud si je vystavíte společně na jedné podložce, je jisté, že tento sběratelský stolní model uchvátí pozornost všech přihlížejících. Představujeme řadu LEGO Architecture… Řada LEGO Architecture zachycuje esenci světově proslulých budov, pamětihodností a měst. Obsahuje ikonické památky a panoramata, takže se jedná o ideální tvůrčí dárek pro každého se zájmem o architekturu, cestování, historii a design.

  • Tato velkolepá stavebnice od LEGO® Architecture pro dospělé kombinuje vysoce propracované modely kultovních budov a památek Dubaje a inspiruje všechny obdivovatele tohoto vzrušujícího, moderního města.
  • Mrakodrap Burdž Chalífa, hotely Jumeirah Emirates Towers Hotel a Burdž al-Arab, Dubajskou fontánu a rozhlednu Dubajský rám – to vše najdete v tomto architektonickém modelu, který poslouží také jako okouzlující suvenýr pro každého milovníka Dubaje.
  • Obsahuje podložku pro vystavení s nápisem „Dubaj“. V knížečce najdete zajímavá fakta o Dubaji a návrháři modelu (k dispozici pouze v angličtině. Překlady do jiných jazyků si můžete stáhnout na adrese LEGO.com/architecture.)
  • Tato snadno sestavitelná sada je vhodná i pro začínající LEGO® architekty. Skvělý tvůrčí dárek pro dospělé od 16 let, kteří v Dubaji žili nebo žijí, strávili tam dovolenou nebo sní o tom, že se tam jednoho dne podívají.
  • Tento kompaktní model panoramatu Dubaje měří přes 33 cm na výšku, 27 cm na šířku a 7 cm do hloubky. Možná, že není až tak prostorný, ale ať už si ho vystavíte kdekoli, určitě bude nepřehlédnutelný!
  • Při sestavování této stavebnice, která se obejde bez baterií, se mohou dospělí nenásilným způsobem zbavit stresu. Uvolněte se, najděte při stavění duševní rovnováhu a vytvořte úžasný architektonický model!
  • Zvažujete, že byste tento sběratelský model Dubaje pořídili jako dárek pro začínajícího architekta, který je ve světě LEGO® kostek nováčkem? Bez obav. Přímo v krabici najdete tištěný srozumitelný návod.
  • Stavebnice od LEGO® Architecture s ikonickými památkami a městskými panoramaty zprostředkují naplňující stavitelský zážitek všem se zájmem o architekturu, cestování, historii a design.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání.
  • LEGO® kostky procházejí přísnými testy, aby se zajistilo, že každá stavebnice od LEGO Architecture splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality. Tento nádherný model Dubaje jen tak nezestárne.