HoTTrigger 1500 zeleno/bílá verze

Model 3D akrobatického letadla celobalsové konstrukce s rozpětím křídel 1500 mm potažený folií ORACOVER pro elektromotor, nebo spalovací motor. Letová hmotnost 3050g.

13401

Nové zboží

Graupner/SJ

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Konstrukční model 3D akrobatického letadla je postaven z překližky a balzy a potažen nažehlovací fólií Oracover. Tento špičkový model je určen pro zkušené piloty, kteří už mají zkušenosti s pilotováním akrobatických modelů, jako cvičný stroj pro nácvik akrobacie. Model zvládá nejen létání klasické akrobacie, ale hravě zvládne i 3D akrobatické prvky.
Model je postaven pro použití nejen s elektromotorem, ale i se spalovacím motorem. Křídla jsou nasunuta na uhlíkovou trubku a k trupu se upevňují pomocí dvou šroubů. Otvory pro serva jsou z výroby připravena, stejně tak jsou již zalepeny závěsy kormidel. Součástí stavebnice jsou i hotová táhla k pákám kormidel. Model je dodáván s kompletní povrchovou úpravou v HoTT designu. Duralový podvozek je vybaven koly a kryty kol. Všechny laminátové díly modelu jsou hotovy s kompletní povrchovou úpravou.  

Součástí stavebnice jsou i potahy trupu, křídel, výškovky a směrovky, které zajistí dokonalou ochranu modelu nejen při převozu, ale i na letišti (např. proti přímému slunečnímu záření).

Obsah stavebnice:

  • Trup potažený fólií Oracover
  • Křídla potažená fólií Oracover
  • Výškovka a směrovka potažená fólií Oracover
  • Duralový podvozek, kola a kryty kol
  • Laminátový motorový kryt s kompletní povrchovou úpravou
  • Průhledný překryt kabiny
  • Kompletní sada modelářské bižuterie potřebná k dokončení modelu
Rozpětí [mm]1500
Délka [mm]1400
Výška [mm]400
Hmotnost [g]3050
Ovládané funkceS,V,K(2),M
Stavební náročnostS2,S3
Náročnost pilotážeP3

Doporučené příslušenství