WOT 4 Mk2 Trainer 1.3m ARF

RC model letadla na dálkové ovládání WOT 4 Mk2 EP/GP ARF rozpětím více než 1,3 m pro elektro motor nebo spalovací motor .40 - .53. Vyniká nízkým plošným zatížením a velmi dobrými letovými vlastnostmi. Díky nízké hmotnosti je vhodný k výuce vyšší pilotáže.

RA-CF002/A

Nové zboží

Ripmax

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

RC model letadla na dálkové ovládání WOT 4 Mk2 EP/GP ARF rozpětím více než 1,3 m pro elektro motor nebo spalovací motor .40 - .53 (6.5 až 8.5 cm3). Vyniká nízkým plošným zatížením a velmi dobrými letovými vlastnostmi. Díky nízké hmotnosti je vhodný k výuce vyšší pilotáže. Odnímací kabina a křídlo.

Model navrhl známý modelářský konstruktér Chris Foss. WOT 4 Mk2 ARF je univerzální model pro sportovní létání a výuku akrobacie. Rychlé sestavení, stabilní nezáludné chování a zejména robustní konstrukce jsou hlavními charakteristickými vlastnostmi tohoto RC modelu letadla. Je možnost volby odnímacích ocasních ploch a typu podvozku. Model zvládne i základní prvky akrobacie a má příjemné letové vlastnosti.

V setu jsou obsaženy potažené díly trupu, křídla a ocasních ploch, lehká a pevná klasická dřevěná konstrukce z balzy a překližky. Možnost volby pohonné jednotky mezi elektromotorem a spalovacím motorem (volitelné lze dokoupit sady pro instalaci elektro motoru a spalovací motoru). Hliníkový hlavní podvozek a řízená ostruha, prostorný trup pro uložení eletroinstalace.

Díky symetrickému profilu křídla lze model využít k nácviku základních prvků akrobacie, ke sportovnímu a rekreačnímu létání. Nenáročný model pro pokračovací výcvik pilotáže.

Vlastnosti modelu letadla WOT 4 Mk2 Trainer ARF
  • Verze ARF obsahuje hotové potažený díly modelu
  • Návrh a konstrukce Chris Foss
  • Vhodné jako pro pohodové létání, tak i k výuce základní akrobacie
  • Pevný hliníkový podvozek a nabarvený laminátový kryt motoru
  • K dispozici je jako volitelné příslušenství kompletní sada pro instalaci spalovacího motoru (obj. č. RA-CF002/ICP) a elektro motoru RA-CF002/ELP.

Doporučené příslušenství