Losi Desert Buggy XL-E 1:5 4WD šedá

RC model auta 1:5 Desert Buggy XL-E 4WD a stabilizací AVC v černé barvě. Nainstalován výkonný střídavý elektromotor Fuze 800 ot/min/V se střídavým regulátorem Fuze 160 A a servem 30 kg.cm s

LOS05012T2

Nové zboží

Losi

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Tuningové díly

Více informací

LOS05012T1_a01.jpg

RC model auta v měřítku 1:5 Desert Buggy XL-E s náhonem 4WD a stabilizací AVC na dálkové ovládání. Auto má nainstalován střídavý elektromotor Dynamite Fuze 800 ot/min/V se střídavým regulátorem Fuze 160 A, servo řízení S900S HV 30 kg.cm 0.12 s/60° s kovovými převody. K napájení jsou doporučeny 2 ks LiPol akumulátorů 14,8 V s kapacitou minimálně 5000 mAh.

Logo_AVC.png
Technologie AVC (Active Vehicle Control)

Technologie AVC je ¨pokročilou technologií Spektrum od Horizon Hobbypro modely aut. Tento stabilizační systém přináší zcela nový způsob řízení RC aut. AVC technologie využívá senzory pro korekce řízení a současně plynu. Díky vhodným zásahům do řízení a výkonu motoru je výsledkem je plynulejší jízda, stabilní chování na rovině i v zatáčkách a bezpečnější držení stopy. Samozřejmostí je měnitelná citlivost řízení včetně možnosti jejího vypnutí a nechat tak vše v rukou jezdce.

LOS05012T1_b_motor.jpg
Střídavý pohon od Dynamite

Desert Buggy XL-E pohání vysoce výkonný elektromotor Fuze 1:5 s 800 ot/min/V ve spojení s regulátorem Dynamite Fuze™ 160A, který je kompatibilní až s 8 čl. LiPol akumulátorem! Maximální rychlost lze dosáhnout po montáži tuningových dílů, pastorku 14T a hnaného kola 84T. Model poté dosahuje rychlosti přes 80 km/hod.

LOS05012T1_b_kastle.jpg
Odklopení karosérie

Přístup k baterii je možný po sundání zadních klipů a odklopení karosérie směrem dozadu, čímž se jednoduše, rychle dostanete k baterii i elektronice.

LOS05012T2_b_svetla.jpg
Osvětlení

Auto je vybaveno světelnou LED lištou nad oknem, tu je možné libovolně zapnout a vypnout. Můžete se proto vydat na noční jízdu bez obav, že zabloudíte nebo se stratíte.

LOS05012T1_b_Rx.jpg
Elektronika

Přijímač, servo a regulátor jsou voděodolné, takže můžete za horšího počasí vyjet do terénu.

LOS05012T1_b_kabina.jpg
Realismus

Kabina řidiče je vybavena realistickou palubní deskou, figurkami řidiče a spolujezdce i sedadly, takže vše vypadá spolu s klecí karosérie velmi realisticky.

LOS05012T2_b_chassis.jpg
Šasí

Vývojový tým Losi vyrobil středový diferenciál z hliníku, aby snadno zvládal obrovskou sílu velkého elektrického motoru (na rozdíl od spalovacích motorů není moment omezen bubínkovou spojkou). Šasi je vyrobeno z pevnostního eloxovaného hliníku 6061-T6 o tloušťce 4 mm, na kterém jsou nainstalovány všechny důležité komponenty, jako nápravy s diferenciály, motor, regulátorem, středový diferenciály s rozvody k diferenciálům. O řízení se stará mohutné obří servo s momentem 30 kg.cm. Kola MAXXIS Creepy Crawler jsou univerzální do každého terénu. Unášecí šestihran má rozměr 24 mm. Průměr pneu je 190 mm. Auto je kompletně vybaveno kuličkovými ložisky.

Klíčové vlastnosti
  • Výkonné auto v měřítku 1:5 vhodné i na závodny
  • Snadný přístup k šasi modelu pomocí odklápěcí karosérie
  • Efektní LED světla na liště na karosérii
  • Výkonný střídavý motor Dynamite Fuze 800 ot/min/V se střídavým regulátorem Dynamite Fuze 160 A
  • Elektronický stabilizační systém Spektrum AVC
  • Velké hliníkové olejové tlumiče
  • Nové účinné přítlačné křídlo
  • Vodě odolná elektronika (regulátor a servo, přijímač je v umístěn krabičce)
  • Podvozek je vyroben z eloxovaného hliník 6061-T6 tloušťky 4 mm.
  • Hliníkový mezinápravový diferenciál
  • Realistický a interiér řidiče nejen pěkně vypadá, ale zamezuje vniku špíny do šasi modelu
  • Pneumatiky MAXXIS Creepy Crawler
  • Obsahuje vysílač Spektrum DX2E s AVC
LOS05012T1_a02.jpg

Doporučené příslušenství

Tuningové díly